Немає нічого складного в приготуванні смачної та ароматної свинячої грудинки. Рідні та гості будуть в захваті коли спробують таку смакоту. Готувати її просто, але треба трохи попотіти, бо процес довготривалий.
Інгредієнти:
- Грудинка свиняча;
- Сіль;
- Часник;
- Лавровий лист;
- Спеції до м’яса.
Спосіб приготування:
- Свинина повинна бути свіжа та помірно жирна.
- Зачистьте з м’яса плівки та дрібні кісточки. Зробіть неглибокі розрізи по всій поверхні.
- Увесь шмат добряче посоліть, поперчіть та додайте різноманітні спеції — за смаком.
- Потім у розрізи закладіть часник порізаний «пелюстками».
- Візьміть чисту тканину та загорніть в неї грудинку й залиште на 8-12 годин для просолювання.
- Потім покладіть в контейнер, закрийте щільно кришкою та поставте до холодильника на добу.
- Вийміть грудинку, трішки підсоліть та знову загорніть вже в другу чисту тканину, покладіть до контейнера й відправте до холодильника на добу.
Неймовірно смачна маринована грудинка готова.
Смачного!