Дуже гарний засіб в період захворювань. Таке варення ви ще ніколи не куштували. Воно здивує своїм оригінальним смаком та ароматом. Для цього вам знадобиться:
- Імбир;
- Лимон;
- Цукор.
Спосіб приготування:
- Візьміть корінь імбиру, почистьте, промийте та наріжте тоненькими слайсами. Після цього імбир необхідно зважити.
- Лимон теж необхідно помити та нарізати тоненькими слайсами. Кісточки потрібно прибрати. Після з’єднайте лимон та імбир між собою.
- Покладіть інгредієнти до каструлі, додайте цукор в співвідношенні 1 до 1 (наприклад 1 кг ягід на 1 кг цукру) та починайте варити.
- Варіть варення як звичайно помішуючи дерев’яною ложкою. Як тільки ви побачите, що варення кипить, почніть його ретельно перемішувати на протязі 5 хвилин.
- Розлийте варення в стерилізовані банки. Після того як воно охолоне, закатайте його кришками.
Смачного!