Ніжні гриби в ароматному вершковому соусі з часником
Страва гідна ресторану!
Інгредієнти:
- печериці – 200 грам;
- вершки – 1 стакан;
- вершкове масло – 2 столові ложки;
- часник – 2 зубчики;
- оливкова олія – 1 столова ложка;
- чебрець пару гілочок;
- сіль і перець за смаком;
- сир твердий за бажанням.
Приготування:
Вершки наливаємо в каструлю, і ставимо на вогонь. Додаємо дрібно порізаний часник і чебрець, варимо 5 хвилин не доводячи до кипіння .
Гриби викладаємо в форму для запікання, солимо, перчимо і додаємо вершкове масло, зверху скроплюємо оливковою олією.
Заливаємо вершковим соусом гриби і запікаємо при 180 ° С протягом 30 хвилин.
Потім дістаємо гриби, посипаємо зверху натертим сиром і знову ставимо в духовку на 5 хвилин.
Смачного!
За матеріалами – brainum.
Фото – ілюстративне.
Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook