Пропонуємо рецепт однієї із пісних страв, яка вам дуже сподобається. З мінімальних продуктів ви приготуєте кулінарний шедевр та здивуєте своїх родичів й друзів. Ця страва має назву – гречаники з грибним майонезом. джерело
Для гречаників необхідно:
- Крупа гречана – 200 гр.;
- Картопля – 6 шт.;
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- Панірувальні сухарі;
- Сіль.
Для соусу необхідно:
- Мариновані гриби – 200 гр.;
- Олія рафінована – 100 гр.;
- Часник – 3 зубки;
- Сіль.
Спосіб приготування:
- Зваріть картоплю в мундирі. Почистьте та натріть на буряковій терці.
- Зваріть гречану кашу.
- Наріжте цибулю дрібним кубиком та злегка обсмажте на пательні.
- Всі інгредієнти змішайте між собою.
- Зробіть котлети, занурте в панірувальні сухарі та обсмажте на пательні до золотавої скоринки.
- Робимо соус. Гриби промийте під проточною водою.
- Покладіть гриби й часник в чашу блендера, починайте подрібнювати та поступово додайте олію. Повинна утворитися кремоподібна суміш.
Подавати готові гречані котлети до столу разом з соусом.
Смачного!