Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування дуже смачної картоплі, яка готується швидко і просто.
Інгредієнти:
- картопля – 1 кг;
- масло вершкове – 50 гр;
- цибуля ріпчаста – 1 шт;
- масло рослинне – 1 ст.л;
- часник – 3 зуб;
- сіль-за смаком.
Приготування
1. Дрібну картоплю складіть в миску, залийте водою і гарненько вимийте, використовуючи щітку або жорстку губку.
2. Після такої процедури чистити її зовсім необов’язково.
3. Залийте бульби водою і варіть після закипання хвилин 5-8 майже до готовності.
4. Воду злийте, а картоплю відправте в розігріту на сковороді олію (рослинне з вершковим).
5. Обсмажте на середньому вогні до появи золотистої скоринки, не забуваючи активно помішувати для рівномірного обсмажування. На це піде ще 3-5 хвилин.
6. Наріжте цибулю кільцями, а часник нарубайте дрібно, киньте їх на сковороду за пару хвилин до вимкнення картоплі.
7. За бажанням можна додати трохи свіжої зелені.
Все неймовіро смачна картопля готова. Смачного!