Шоколадна паста до чаю за 5 хвилин! Ви прuготуєте її швuдше, ніж заварuться чай!

Шоколадна паста – це справжні ласощі не тільки для дітей, а й для дорослих. Звичайно ж можна і в магазині придбати таку смакоту, але шоколадна паста, зроблена своїми руками з натуральних продуктів буде куди смачніше і корисніше. Вона ідеально підійде для сніданку, так само її можна використовувати для декору кондитерських виробів і в якості шоколадного крему для тортів.

Інгредієнти

  • 80 мл. молока;
  • 1,5 ст.л. какао;
  • 1,5 ст.л. молока сухого;
  • 40 гр пудри цукрової;
  • 120 мл соняшникової олії;
  • горіхи;
  • ваніль.

Приготування:

  • Беремо миску і вливаємо в неї молоко (воно повинно бути теплим, ні в якому разі не гарячим).
  • Цукрову пудру змішуємо з ваніллю і додаємо до молока, вливаємо теплу соняшникову олію.
  • Все добре збиваємо блендером поки не почне густіти, зазвичай це відбувається майже моментально.
  • Потім в отриману масу додаємо какао порошок і сухе молоко і ще раз збиваємо. Маса повинна вийти ще густішою.
  • За бажанням можна додати будь-які подрібнені горіхи.
  • Вже готову пасту перекладаємо в скляний посуд і відправляємо на зберігання в холодильник.

Виходить шалено смачно, недорого, і нічого не потрібно варити, готується просто моментально. Спробуйте і ви будете приємно здивовані! Приємного всім чаювання!

Спробуйте і ви будете приємно здивовані! Приємного всім чаювання! Смачного!

Джерело

Поділись з друзями...