Шоколадна паста – це справжні ласощі не тільки для дітей, а й для дорослих. Звичайно ж можна і в магазині придбати таку смакоту, але шоколадна паста, зроблена своїми руками з натуральних продуктів буде куди смачніше і корисніше. Вона ідеально підійде для сніданку, так само її можна використовувати для декору кондитерських виробів і в якості шоколадного крему для тортів.
Інгредієнти
- 80 мл. молока;
- 1,5 ст.л. какао;
- 1,5 ст.л. молока сухого;
- 40 гр пудри цукрової;
- 120 мл соняшникової олії;
- горіхи;
- ваніль.
Приготування:
- Беремо миску і вливаємо в неї молоко (воно повинно бути теплим, ні в якому разі не гарячим).
- Цукрову пудру змішуємо з ваніллю і додаємо до молока, вливаємо теплу соняшникову олію.
- Все добре збиваємо блендером поки не почне густіти, зазвичай це відбувається майже моментально.
- Потім в отриману масу додаємо какао порошок і сухе молоко і ще раз збиваємо. Маса повинна вийти ще густішою.
- За бажанням можна додати будь-які подрібнені горіхи.
- Вже готову пасту перекладаємо в скляний посуд і відправляємо на зберігання в холодильник.
Виходить шалено смачно, недорого, і нічого не потрібно варити, готується просто моментально. Спробуйте і ви будете приємно здивовані! Приємного всім чаювання!
Спробуйте і ви будете приємно здивовані! Приємного всім чаювання! Смачного!