Всім любителям кабачків дуже рекомендую приготувати за цим рецептом. Ну, а якщо Ви раптом не любите кабачки, то з ймовірністю в 99% скажу, що спробувавши їх в такому виконанні, Ви подивитеся на них іншими, закоханими очима!
Про це пише Мандаринка
Отже, для приготування нам знадобиться:
- 500 гр. кабачків
- 150 гр. борошна
- 3 яйця.
- пучок зелені.
- 180 гр. помідорів.
- 2-3 зубчики часнику.
- 100 гр. сметани або майонезу.
- за бажанням 60 гр. сиру, сіль, перець.
Приступимо до приготування
Кабачки натираю на грубій терці, віджимаю і перекладаю в глибоку миску. У мене кабачки молоденькі, тому шкірку я прибирати не буду. Додаю яйця, сіль, перець.
Дрібно нарізаю зелень, додаю до кабачків і все перемішую. Із зелені можна взяти петрушку, кріп, базилік.
Додаю борошно і перемішую. Консистенція тіста виходить досить густа. Тісто з ледве падає з ложки.
Викладаю тісто на змащене олією деко і рівномірно розподіляю по всій площі. Звичайно, якщо у Вас є гарний папір для випічки, то рекомендую ним скористатися. У мене вдома його не було…
*розмір дека у мене 38 х 33 см.
Готую в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.
А поки займуся соусом: до сметани додаю натертий сир, часник і перемішую.
Час минув, кабачковий корж я дістала, він трохи прилип, але нічого страшного. З папером для випічки такого не станеться! Перевірено.
Корж добре тримає форму. Викладаю його на стіл красивою стороною вниз і змащую соусом (трохи соусу залишу), зверху викладаю нарізані на кубики помідори і загортаю в рулет.
Зверху змащую соусом, додам трохи сиру, базилік і красивий рулетик готовий! Соковито, красиво, яскраво і дуже смачно. Смачного.