Маринова цибуля додає страві особливого смаку. Головне правильно замаринувати овоч, щоб він залишився хрумким, не мав гіркого смаку та не розлазився.
Інгредієнти:
- Ріпчаста цибуля;
- Чиста вода 250 мл.;
- Харчовий 9% оцет 65-70 мл.;
- Цукор пісок 50 гр.;
- Морська сіль 0,5 ст. л
Спосіб приготування:
- Ріпчасту цибулю почистьте від лушпиння, поріжте на кільця чи півкільця та покладіть в ємність.
- Розчиніть у воді, сіль, цукор, закип’ятіть, влийте оцет та відразу залийте цим маринадом нарізану цибулю.
- Далі ємність закрийте кришкою.
- Після повного охолодження її можна використовувати для потреби.
- Мариновану цибулю зберігайте в холодильнику.
Приємного апетиту!