Пікантна маринована цибуля — родзинка будь-якої страви! Записуйте простий рецепт шикарної закуски

Маринова цибуля додає страві особливого смаку. Головне правильно замаринувати овоч, щоб він залишився хрумким, не мав гіркого смаку та не розлазився.

Інгредієнти:

  • Ріпчаста цибуля;
  • Чиста вода 250 мл.;
  • Харчовий 9% оцет 65-70 мл.;
  • Цукор пісок 50 гр.;
  • Морська сіль 0,5 ст. л


Спосіб приготування:

  1. Ріпчасту цибулю почистьте від лушпиння, поріжте на кільця чи півкільця та покладіть в ємність.
  2. Розчиніть у воді, сіль, цукор, закип’ятіть, влийте оцет та відразу залийте цим маринадом нарізану цибулю.
  3. Далі ємність закрийте кришкою.
  4. Після повного охолодження її можна використовувати для потреби.
  5. Мариновану цибулю зберігайте в холодильнику.

Приємного апетиту!

Поділись з друзями...