Накрохмалена печінка: безпрограшний спосіб приготувати м’яку печінку без гіркоти!
Головне завдання в приготуванні такої страви – позбавити печінку від гіркоти і жорсткості, надати апетитний вигляд.
Інгредієнти:
- печінка яловича – 500 г
- яйце – 1 шт.
- крохмаль – 1 ст.л.
- цибуля – 2 шт.
- сіль, перець – за смаком
Рецепт приготування:
- Печінку вимийте, видаліть плівку, наріжте середніми шматочками. Посоліть і поперчіть.
- Збийте яйце з крохмалем, змішайте з печінкою і добре перемішайте. Залиште на 40-60 хвилин.
- У сковороді розігрійте олію, обсмажте кожен шматочок з двох сторін по 2 хвилини.
- Окремо обсмажте до прозорості нарізану півкільцями цибулю. З’єднайте цибулю і печінку, тушкуйте на середньому вогні протягом 10-15 хвилин.