У вас є фарш та кефір? Тоді приготуйте ліниві біляші. Тісто для біляшів готується так, як і на оладки. Єдине, що в нього потрібно додати фарш із цибулею. Перемішайте та обсмажте на сковороді.
Інгредієнти
фарш свинячий 300 гкефір 400 гяйця 2 шт .борошно200 гріпчаста цибуля1 шт. часник2 зубчики цукор0,5 ч. л. перець чорний мелений сіль олія tsn.ua/
- До теплого кефіру додайте соду, залиште на п’ять хвилин.
- У мисці змішайте яйця, цукор, сіль, збийте трохи віночком. Додайте кефір із содою. Поступово всипте в тісто просіяне борошно і перемішайте.
- До фаршу додайте перець, подрібнену цибулю та часник, видавлений через прес. Перемішайте. Все з’єднайте та добре перемішайте.
- На сковороді розігрійте олію. Викладайте столовою ложкою на сковороду тісто, потім фарш і знову тісто. Обсмажуйте з двох боків до золотистої скоринки.
- Фарш використовуйте будь-який.