Капустяні котлети добре поєднуються з будь-якими крупами і овочами!
Складові:
– капуста – 1 кілограм
– цибуля – 1 штука
– часник – 3-4 зубчики
– борошно – 120 грам
– крупа манна – 80 грам
– кріп – за смаком
– петрушка – за смаком
– сухарі панірувальні – за смаком
– сіль за смаком
– перець – за смаком
Приготування:
1. Капусту розріжте на 3-4 частини, покладіть в киплячу підсолену воду і варіть 10-15 хвилин до м’якості. Воду злийте, капусту дрібно наріжте або подрібніть в блендері (можна пропустити через м’ясорубку). Відіжміть, щоб видалити вологу.
2. Цибулю і часник дрібно наріжте, додайте до капусти. Зелень промийте, обсушіть, дрібно наріжте і теж додайте до капусти. Приправте, всипте манку і борошно. Перемішайте і залиште на 5 хвилин.
3. З отриманої маси сформуйте котлети, обваляйте в сухарях і обсмажте на олії.
Смачного!