Дожила до пенсії і не знaла про цю смaкоту. Тeпер щoтижня гoтую своїм рідним, і вaм рaджу!
Знала б раніше, що так смачно, готувала б частіше! Картопля в казані з м’ясом. М’ясо виходить дуже ніжне, а картопля шалено смачна! За матеріалами
Інгредієнти:
м’ясо – 1.5 кг.
картопля – 1.5 кг.
цибуля – 400 гр.
масло – 200 мл.
сіль – 2 ч.л. з гіркою
перець, коріандр – за смаком
вода – 300 мл. (+ -)
часник – 4 зубчики
зелень – за смаком
Приготування:
Нарізаємо м’ясо великими шматками. Обсмажуємо м’ясо в казані до золотистого кольору на сильному вогні, потім додаємо картоплю і обсмажуємо хвилин 15. Цибулю нарізаємо півкільцями. Додаємо до м’яса сіль, перець і улюблені спеції.
Тепер засипаємо зверху цибулю, додаємо воду і тушкуємо півгодини. Потім додаємо часник і зелень, тушкуємо хвилини 2.
Подробиці приготування дивіться у відео: