Домашня натуральна халва з трьох інгредієнтів і без борошна. Збережіть рецепт, щоб не загубити!

Привіт друзі! Ми раді бачити вас на нашому сайті. В даній статті автор ділиться рецептом приготування смачної халви.

Збережіть щоб не загубити. Приємного перегляду!

ПовідомляєТочка Зору  із посиланням на Вакурат

Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування халви в домашніх умовах без борошна.

Вона виходить дуже смачна, натуральна. Готується дуже легко і всього з трьох інгредієнтів. Рецепт вже перевірений мною не раз. Я думаю після приготування ви перестанете купувати халву, а будете готувати самі вдома.

Нам знадобиться:

– Очищені насіння – 400 гр

– Білок одного яйця

– Цукор – 200 гр

– Вода – 70 мл

Як приготувати:

Для початку підсмажую насіння на сухій сковорідці кілька хвилин.

Не забувайте періодично помішувати, щоб насіння не підгоріли.

Далі насіння необхідно подрібнити до однорідної маси. У цьому мене виручає блендер.

Краще це звичайно робити в блендері з чашею.

Занурювальним блендером буде не дуже зручно, так як ніж забивається.

Потім беру сотейник і висипаю 200 грам цукру і заливаю воду так, щоб вода покрила цукор. Це десь 70 мл води. І варю приблизно 3-5 хвилин.

В цей час білок одного яйця починаю збивати в міксері і тоненькою струменем вливаю цукровий сироп, не припиняючи збивати.

Не перебийте, і не доведіть до устоюваних піків. Консистенція повинна вийти текуча.

Далі збитий білок з цукровим сиропом додаю в подрібнене насіння, перемішую з допомогою лопатки.

Потім на харчову плівку викладаю халву, надаю форму і відправляю на 2 години в холодильник.

Наша халва готова! Спробуйте приготувати, вона виходить дуже смачна, ароматна і найголовніше домашня а тому й натуральна!

Смачного!

Дякуємо, що читаєте нас!

Поділись з друзями...