Poзвigku євponeйcьkux kpaїн kpuчamь нaввunepegku. Цe mpemя cвimoва. Cmaлo вigoмo koлu нanage нa kpaїнu HATО

Росія може напасти на країни Європи зими 2024/25 року, припускають в одній з європейських розвідок

Недавні заявки з європейських розвідувальних кругів, опубліковані в німецькій газеті BILD, привернули увагу світової громадськості.

Згідно з цими даними, в розвідувальній службі вважають можливим, що Росія може створити військове вторження в європейських країнах зими 2024/25 років.

Розглянемо, що варто знати про дану ситуацію.

Основні твердження та пропозиції Основне твердження полягає в тому, що Росія може прийняти рішення про агресивні дії саме в період, коли США тимчасово залишаться без стабільного політичного лідера.

Цей тимчасовий проміжок пов’язаний із переходом влади у Вашингтоні: входом до посади зовнішнього президента США на початку листопада 2024 року та вступом до посади його потенційного претендента у січні 2025 року.

Згідно з даними розвідки, російські влади можуть розрахувати на те, що колишній президент США Дональд Трамп вернеться до влади.

При цьому стверджується, що під його керівництвом “можете зробити все, що зручно”. Реакція та коментарі Представники європейських і американських властей поки не коментували ці заяви.

Однак, очевидно, що будь-які такі прогнози вимагають серйозного аналізу та оцінки зі сторони компетентних органів.

Багато експертів і аналітики відзначають, що питання безпеки і стабільності в регіоні вимагають постійної уваги і готовності до різних сценаріїв розвитку подій.

Заключення Ситуація, описана в розвідувальному звіті, вимагає для європейських країн та їх союзників уважно стежити за міжнародною політичною обстановкою та посилювати співпрацю в сфері безпеки.

Диалог.UA

Поділись з друзями...