Рецепт дуже смачного салату з баклажанів. Одного разу його приготувала, тепер завжди готую. Гості з’їдають його першим

Салат з баклажанів — це добра закуска до будь-якого столу. Він дуже смачний та простий в приготуванні, бо не займає багато часу. Родина та гості будуть приємно здивовані цією стравою.

Інгредієнти:

  • Баклажани середні 2 шт.;
  • Яйця 2 шт.;
  • Цибулина 1 шт.;
  • Майонез домашній 2 ст. л.;
  • Сіль;
  • Перець мелений.

Маринад для цибулі:

  • Оцет 2 ст. л.;
  • Вода 50 мл.;
  • Цукор білий 0,5 ч. л.;
  • Сіль кам’яна 0,25 ч. л.

Приготування

  1. Відварені яйця наріжте на тонкі смужки.
  2. Нарізану півкільцями цибулю замаринуйте на 20 хвилин.
  3. Баклажани також наріжте на тонкі смужки, посоліть та залиште на декілька хвилин для зникнення гіркоти.
  4. Потім обсмажте їх на пательні на соняшниковій олії близько 8 хвилин, періодично помішуючи.
  5. Перекладіть готові баклажани на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої олії.
  6. Змішайте всі складові, заправте майонезом та спеціями.

Смачного!

Поділись з друзями...