Нардепа, який дав у ніс росіянину за прапор в Анкарі раніше “вижили” із скандального Екокомітету!?

Народна депутатка України Олена Криворучкіна на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук оприлюдина емоційний пост із відеозаписом, на якому нардеп Олександр Маріковський б’є морду росіянину.

“Коли в Анкарі під час офіційного заходу представники росії вирвали з твоїх рук прапор України, ти набив їм морду. Етичність – то не для виродків(

Саша, як тебе з твоєю жагою до справедливості наразі не вистачає в Екокомітеті. Впевнена, що ти по повній реалізуєш свої здатності в економічному комітеті, але душею будеш вболівати за екологічні реформи!”, – написала Олена Криворучкіна.

Нагадаємо, що раніше Олександр Маріковський був членом Екокомітету, та перебував у напружених відносинах із його керівником Олегом Бондаренком та деякими членами комітету.

Судячи із характеру задекларованих публічно відносин, його буквально виживати із Екокомітету, зокрема у зв’язку із небажаннями грати у сміттєві схематози, які розгорілись перед повномасштабним вторгненням росії в Україну.

Війна внесла свої корективи і Маріковський заявив про вихід із скандального Екокомітету у зв’язку що проблеми екології, як тоді здавалось, відійшли на другий план. Більше того, Міндовкілля разом із Екокомітетом ідею цієї другоплановості навіть почали відверто експлуатувати для затягування євроінтеграційних довкіллевих реформ.

Судячи з у сього вихід Маріковського став радістю для багатьох, далі розпочались зовсім цікаві і навіть феєричні речі. Екокомітет погруз у корупційних скандалах, щодо намагань протягувати законопроекти, які дозовляють дерибанити землі природно-заповідного фонду та перетворювати їх на будівельні майданчики. Власне про це теж раніше повідомляла в тому числі й Олена Криворучкіна.

Феєричне намагання заволодіти найціннішими землями наскільки засліпило деяких членів екокомітету, що вони навіть вирішили звільнити незговорчивого очільника Державної екологічної інспекції, поставивши під ризик можливідсть відшкодування двох трильйонів гривень завданих росією збитків.

Власне проблема не закрита до цього часу, але судячи із настрою Олени Криворучкіної, яка наразі самостійно тримає цей удар, ситуація є не безнадійною.

Поділись з друзями...