У російському Ангарську палає нафтопереробний завод

У Росії 27 листопада знову щось палає. В Ангарську, що в Іркутській області, сталася пожежа на території нафтопереробного заводу.
Російські ЗМІ пишуть, що горів теплообмінник, передає 24 канал. Стверджують, що пожежу вже локалізували на площі 250 квадратних метрів.

Завод ще палає

Пишуть, що попередньо постраждалих немає. Однак рятувальники продовжують гасити займання. Намагаються охолодити обладнання та установки.


Пожежа на заводі / Фото російських ЗМІ

Щоб боротись з вогнем, викликали 104 пожежники та залучили 25 одиниць техніки. Запевняють, що пожежа на роботу комбінату нібито не вплинула. Причини з’ясовують.

Пожежі у Росії почастішали

  • На території держави-агресорки все частіше стали виникати масштабні пожежі. Наприклад, 21 листопада у Москві загорілась одна з багатоповерхівок в районі “Москва-Сіті”. Російські телеграм-канали повідомляли про евакуацію людей. Займання виникло на 36 поверсі.
  • 19 листопада біля Санкт-Петербурга пролунав гучний вибух. Виявилось, що палає газозаправна станція. Згодом уточнили, що пожежа виникла внаслідок вибуху на газопроводі між районами Бернгардівка та Ковалево.
  • 14 листопада горів електромеханічний завод у Подольську, що під Москвою. Цей завод випускав деталі для військово-промислового комплексу.

Джерело

Поділись з друзями...