Якщо не розкрити секрет, не всі зрозуміють, що їдять кабачки!
Інгредієнти:
- кабачки — 3 кг (очищених)
- кріп — пучок
- петрушка пучок
- сіль — 2 ст. л.
- чорний перець — 1 ст. л.
- цукор — 6 ст. л.
- соняшникова олія — 1 ст.
- 9%-й оцет — 1 ст.
- часник, видавлений — 1-2 ст. л.
Приготування:
Беремо зрілі кабачки, щоб м’якоть була твердою. Нарізаємо кабачки кубиками 1 см завтовшки. Змішуємо з усіма інгредієнтами і маринуємо 3 години. Через 3 години розкладаємо масу в стерилізовані банки (стерилізуємо в гарячій воді з розрахунку півлітрова банка — 5 хвилин). Закатуємо простерилизованими кришками і перевертаємо. Не закутуємо, інформує Ukr.Media.
Приємного апетиту!