Помідори з рибою – відоме на весь світ поєднання (чого тільки варті анчоуси в томатному соусі). Будь-гарнір з круп або картоплі в супроводі цієї страви стане королівським обідом. Для його приготування краще всього брати скумбрію – томат НЕ переб’є її яскравий смак.Редакція «Зі Смаком» знайшла рецепт скумбрії, який вартий уваги кожного. Завдяки кислотам в томатному соку м’якоть риби розм’якшується до межі, але не настільки, щоб риба розварилася при тушкуванні. На виході виходять ніжні шматочки скумбрії в великій кількості соусу, який можна використовувати як підливу.
Інгредієнти:
— Скумбрія 2 шт.— Цибуля 1 шт.
— Морква 1 шт.
— Болгарський перець 1 шт.
— Томатний сік 400 мл.
— Сіль за смаком