Так Було З Саакашвілі, З Гончаруком, Ось І Зараз З Уманським… Напрочуд Дивний Феномен: Щойно Зникає Посада — Відразу Відновлюється Зір — Журналіст

Якщо український чиновник виходить на брифінг з гучними заявами про корупцію, його швидше за все викинули за двері. До цього він роками не помічає нічого, але далі трапляється напрочуд дивний з медичної точки зору феномен: щойно зникає посада — відразу відновлюється зір.

  

Так було з Саакашвілі, якого використали, а щойно відкрив рота — депортували, так є з Гончаруком, який зараз грозить українським корупціонерам пухким кулачком з безпечної відстані, та багатьма іншими.

Ось і зараз екс-міністр Уманський, досягнення якого згадати не менш важко, ніж його прізвище, влаштовує викривальну буфонаду під будівлею ВР.

Митниця, податкова, дороги, земля — перелік «прозрінь» Уманського вражає, особливо якщо врахувати, що все це є прямим наслідком не в останню чергу його діяльності, точніше бездіяльності.

Ймовірно, таким чином він пробиває собі нову кар’єру.

Прогнозую низку бенефісів цього чиновника в студіях медведчуківських телеканалів, які люблять використовувати «прозрілих» ексів.

Утім, допис мій не про це. Насправді я хочу розкрити таємницю.

Дорогі наші в усіх сенсах чиновники. Корупції стане ЗНАЧНО менше, якщо ви почнете виходити на брифінги не ПІСЛЯ вашої роботи у високих кабінетах, а ПІД ЧАС — не очікуючи, поки вас наїбнуть.

І бажано не просто з полум’яними спічами, а з документами та заявами в НАБУ. Так і віри вам буде більше, і для країни корисніше.

Sergii Ivanov

Поділись з друзями...