Чим «згасити» болісну печію? Напій, який поверне до звичного режиму за 5 хвилин!

Печія – це не самостійна хвороба, а лише симптом, який має ряд можливих причин. Викликати печію може переїдання, часте вживання спиртних, а також занадто гарячих напоїв, прийом їжі перед сном, зайва вага, куріння, а також жирна і гостра їжа в раціоні.

Від цього відчуття дискомфорту і печіння за грудною кліткою можна позбутися не тільки за допомогою медичних препаратів, які краще пити після консультації з лікарем, а й простими домашніми засобами, діючими не гірше.

Сьогодні ми розповімо вам про домашні засоби, які допоможуть позбутися від печії.

Яблучний оцет

Яблучний оцет покращує вироблення шлункового соку, що в свою чергу нормалізує процес травлення і позбавляє від печії. Для цього необхідно розмішати в склянці води 2 ч.л. яблучного оцту.

Алое вера

Завдяки алое вера ви швидко позбудетеся від дискомфорту, що виник через печію. Для цього вам потрібно взяти невеликий шматочок алое, очистити від шкірки і подрібнити рослина в блендері. Після залийте склянкою води і розмішайте вміст. Пийте щодня.

імбир

Для того, щоб полегшити печію, можна регулярно пити натуральний імбирний чай. Також ви можете заварювати ромашковий чай, в який потрібно додати невеликий шматочок кореня імбиру.

корінь алтея

Корінь алтея можна придбати в більшості аптек. У рослині є компоненти, які обволікають слизову оболонку і захищають організм від печії. Для цього необхідно випивати по чашці чаю, завареного на основі кореня в день.

Кора слизького в’яза

Чай, заварений на основі кори слизького в’яза, нормалізує процес травлення і прибирає дискомфорт при печії. Для застосування необхідно залити 2 ч. Л. подрібненої кори склянкою окропу. Цей напій потрібно пити по 3 рази на день.

сода

Сода – універсальний засіб, що зменшує біль і запалення. Однак вона протипоказана дітям. Дорослій людині необхідно додати 2 ч.л. соди в стакан води, розмішати і пити протягом дня.

Якщо ваша печія триватиме довше, ніж 30 хвилин, то вам слід звернутися до лікаря за консультацією.

Джерело

Поділись з друзями...