“У мене тільки одна мама”: 20-річний син кuнув навчання, щоб доглядати за своєю мамою

Лю Сіньхун 20 років. Рішення, яке він прийняв, стало важливим вчинком в його житті. У його матері виявили онкологію. І зараз вона проходить лікування. У неї рак привушної слинної залози. У зв’язку з цим хлопець вирішив покинути навчання і присвятити своє життя матері.

Якщо повернутися всього на рік назад, то ми побачили б щасливого Лю, який тільки вступив до університету. Дізнавшись, що мати смертельно хвора, навчання в університет вже не здавалося йому дуже важливим. Він зрозумів, що мама у нього одна, і зараз вона його потребує. А продовжити навчання він зможе в будь-який інший час.

Рак став поширюватися настільки швидко, що за півроку він зайняв більшу частину тіла матері. Лю розумів, що час йде. Жінка вже перебувала в лікарні, і син постійно був поруч. За цей час Лю подорослішав. «Коли я був маленьким мама, дбала про мене, коли я хворів, мама дбала про мене, тепер турбота про матір – це моя відповідальність. Всі люди вмирають ».

Він став часто спілкуватися з матір’ю, вважаючи це головним перед смертю. Хлопець хотів, щоб перед смертю мама встигла поговорити і попрощатися з усіма знайомими, можливо, так їй буде легше.

У своєму пості в соціальних мережах він зворушливо звернувся до матері: «Моя мама витратила багато сил на моє виховання. Вона допомагала мені в усьому. Але я не цінував це і мало свого часу приділяв їй. Напевно, цей День Матері стане нашим останнім спільним святом ».

У Лю є молодший брат, який після школи теж відвідує свою маму. Чоловік вмираючої жінки, на жаль, рідко може бачитися зі своєю дружиною, так як тепер всі турботи по дому і роботі лягли на його плечі.

Щоб не сталося, Лю молиться про свою матір кожен день. Він вірить, що за допомогою його молитв Бог почує його, і полегшить страждання його мами.

Джерело:bbc-ccnn.com

Поділись з друзями...