Листя хрону допоможе позбутися больових відчуттів в спині та суглобах

Хрін росте у різній місцевості, він не особливо вибагливий до умов середовища.

Найчастіше його використовують для консервації. Історії про його користь та чудодійні властивості — не міфи. Він містить цілу низку різноманітних вітамінів та корисних для організму елементів: В, Е, РР, С, Са, К, Mg, S, Se.

Його листя використовують, щоб уникнути впливу шкідників, а також воно має бактерицидну дію.

Хрін допомагає вивести зайву сіль із організму. Щоб зробити це, треба взяти листя хропу, ошпарити окропом та прикласти до спини, добре зафіксувавши. Найкраще це робити на ніч, саме тому так важливо добре закріпити листя на потрібному місці. Якщо вночі ви відчуватимете дискомфортне печіння в зоні компресу, то це означає, що засіб діє. Робіть такі компреси щодня, поки не помітите, що сіль на листі зникає.

Для того, щоб позбутись болю в спині й суглобах, треба зробити настоянку з листя хрону. Вам знадобиться молоде листя хрону та скляна посудина. Поскладайте листя в банку (наприклад) та залийте нерозведеним спиртом. Залиште настоянку на 48 годин у темному місці при кімнатній температурі. Після цього засіб готовий до застосування.

До речі, хрін часто використовують для лікарських препаратів, адже це потужний інгредієнт, який має багато користі та сильну дію.

Не забудьте проконсультуватись з лікарем щодо можливої алергії. Адже будь-яке лікування має бути за схваленням лікаря.

Чи вживали ви коли-небудь хрін?

джерело

Поділись з друзями...