Оригінально запечена картопля з ковбасою або шинкою – це просто, швидко і дуже смачно. Страву можна готувати на кожен день, свята і пікніки.
Про це пише Кенгуру
- картопля – 200 г;
- яйце – 1 шт;
- молоко – 1 склянка;
- сіль за смаком;
- ковбаса – 50 г;
- борошно – 200 г;
- розпушувач – 0.5 ч.л.
Процес приготування картоплі
Відварюємо картоплю, перетворюємо її в пюре і змішуємо з молоком. Вимішуємо до однорідності, солимо до смаку.
Борошно просіваємо і з’єднуємо з розпушувачем.
Висипаємо в масу і вимішуємо тісто. Тісто буде густим.
Ковбасу або шинку, сосиски ріжемо дрібними шматочками або натираємо на грубій терці. Змішуємо з тістом.
Тісто перекладаємо в щільний пакет або кондитерський мішок, відрізаємо куточок і невеликими паличками видавлюємо в розігріту олію.
Виймаємо на паперові рушники і складаємо на тарілку.
Подаємо таку «картоплю» з гострими соусами і салатами зі свіжих овочів.