Цей рецепт розрахований на лінивців які і пиріжки люблять і з тістом возитися не хочуть.
Інгредієнти:
- 4 стакана борошна (іноді потрібно трохи більше, тому що борошно буває різне);
- 2 ст. л цукру;
- 1/2 ч.л. солі;
- 2 ст. л. олії соняшникової;
- 500 мл. молока (можна гріти, можна і прямо з холодильника і так і так результат однаковий);
- пакет сухих дріжджів 11 гр.
Приготування
1. Всі інгредієнти змішати до однорідної маси. Скласти отриману масу в пакет і покласти в холодильник на 2 години.
2. Через дві години дістаньте тісто з холодильника, злегка обкачайте в борошні і ліпіть пиріжки з будь-якою начинкою.
Тісто м’яке, до рук не прилипає, добре ліпиться і пиріжки не розвалюються. Так само можна використовувати для будь-яких видів пирогів і піци.
Смачного!