“Кoрaбeльна сocна, кажете? Тут крутіше підвезли. Слуга народа Галина Третьякова, заявила таке, що в голові не вкладається”

Корабельна сосна, кажете? Тут крутіше підвезли. Голова комітета ВР з питань соцполітики, слуга народа Галина Третьякова, заявила таке, що в голові не вкладається:

«Коли демографічно надаємо такі засоби, які використовуються родиною, і народження дитини відбувається не для того, щоб надати їй рівні права, освіту, а для того, щоб отримати матеріальну допомогу, то ми отримаємо, скажу жорстко, дітей дуже низької якості. Вони призводять до того, що теж сідають на державні кошти.

Велика Британія в цьому сенсі дуже жорстока щодо тих, хто не працює. У них навіть колись був заступник міністра соцполітики, який сказав, що той, хто хоче отримати соціальну допомогу, має бути стерилізований. Ось така жорстока політика. Хочу сказати, що дуже часто Лі Куана Ю згадують, що там дуже хороший Сінгапур. Лі Куан Ю стерилізував жінок, у яких не було вищої освіти.»

Відійшли від шоку? Відео в коментарях, подивіться. Тут або Ніцше їй зайшов не так, або спека перегріла, але з такими поглядами їй хіба в третій рейх або кремль.
Цікаво, Зе-виборці, які сидять на соцдопомозі, згодні на стерилізацію? Що ще слуги мають зробити і сказати, щоб нарешті дійшло?

 Від редакції. Будь ласка не ображайте один одного у коментарях. Вам, що не вистачає реального негативу ? Різні точки зору це нормально.
Шановні усвідомлюйте відповідальність, за поширення інформації, простими словами, не пишіть про те, чого немає.
Peдaкцiя може не пoдiляти дyмку aвтopа і нe нece вiдпoвiдaльнicть зa дocтoвipнicть iнфopмaцiї. Автор посту не є абсолютним експертом, або людиною, що не має права на помилку, тому чекаємо на ваші коментарі, у нас на сторінці.
Правда завжди десь посередині. Інформація не підтверджена документами є лише думкою конкретної людини, яку ви можете поділяти або ні.

За матеріалами зі сторінки Володимира Ар’єва

джерело http://kardinal.pp.ua поділіться

Якщо Вам сподобалась публікація поділіться
Поділись з друзями...