81-річну пенсіонерку відрізали від газу за несплату – Ахметов заборгував мільярди

Відео про пенсіонерку на Полтавщині в Лубнах, яку відрізали від газопостачання, сколихнуло соціальні мережі. Якщо бути справедливим, і газ відрізають всім боржникам, то нумо подивимося на іншу людину, яка теж заборгувала за газ, і куди більшу суму – а саме на Ріната Ахметова і його борг “Нафтогазу” за 2019 рік в 1 мільярд 700 мільйонів гривень.

Жінку, яку відрізали від газопостачання, звати – Раїса Нестернко, їй 81 рік. І як кажуть її сусіди, 20 березня газовики від’єднали жінку від розподільчої мережі. І це при тому, що під час карантину, як заявляла влада, від газопостачання нікого від’єднувати не будуть.

Тепер же пані Раїсу зігрівають лише ковдри та її два котики. Давайте подивимось це коротке відео, від якого, чесно кажучи, сльози навертаються на очі. джерело 

Що каже “Лубнигаз”

В компанії “Лубнигаз”, яка і відрізала літню жінку від газопостачання, пояснили, що зробили це через борги, які накопичилися у пенсіонерки. Тому, мовляв, вона не залишила їм вибору – довелося відключати. Газовики нарахували жінці 14 тисяч гривень боргу і чхати вони хотіли на розпорядження влади не відключати людей під час карантину. Не платить – значить, відрізаємо.

До речі, вам відомо кому належить ця компанія “Лубнигаз”? Її власник такий собі Костянтин Бородін – він права рука лідера “Опозиційної платформи “За життя” Юрія Бойка. Того самого Бойка, який на підконтрольних телеканалах багато розповідає, що під час карантину громадян, особливо літніх, треба максимально підтримувати. В той час, як його давній друг і компаньйон цих же громадян відрізає від газогону.
костянтин бородін

  • Save

Костянтин Бородін / Скріншот

До речі, Раїса Нестеренко визнає, що має борги, і пояснює, що її пенсії та субсидії не вистачало, щоб купувати собі і ліки, і їжу та ще й оплачувати вчасно газ. Дітей у неї немає, допомогти – нікому, бо єдина її родичка – старша сестра живе в окупованому Іловайську. Відтак, вона і не заперечує, що заборгувала.

Поділись з друзями...