Українці все таки найкращі! У Нових Санжарах ситуація різко змінилася: Люди несуть, хто що може

Ситуація в Нових Санжарах кардинально змінилася. Люди змінили гнів на милість і несуть фрукти та шоколад. Такою інформацією ділиться Сегодня. Ще вчора в Нових Санжарах населення виходили на вулиці з акціями протесту проти прибуття до їхнього міста евакуйованих з небезпечного Китаю. В той день відзначалися не тільки мітинги, а й зіткнення з правоохоронними органами.

Ось тільки сьогодні ситуація кардинально змінилася і українцям, що будуть знаходитися два тижні на карантині, почали приносити різні ласощі, серед яких були і фрукти, і шоколад, а ще печиво і напої. Журналіст Володимир Рунец на сторінці в Фейсбуці розповів про те, що подали приклад переселенці з Донецька. Вони першими приїхали з гостинцями, адже одного разу були майже в такій же ситуації. Раніше їх звинувачували в тому, що війна почалася через них, а тепер ось вся країна накинулася на українців, які прибули з Піднебесної, зі звинуваченнями в поширенні хвороби.

Переселенці відмовилися від інтерв’ю, а лише розвантажили машину і вирушили додому. Проте в мережі з’явилося коротке відео на якому видно передача продуктів. Військовий кореспондент Олександр Махов поділився своїми емоціями від побаченого. Він розповів про чудесну і теплій погоді, яка порадувала сьогодні Нові Санжари. Також він повідомив, що ветеран боїв на Донбасі, а нині власник ресторану «Піца ветерани» Леонід Остальці зізнався, що дуже був здивований реакції українців. Така поведінка – просте «свинство» і кидати своїх ні в якому разі не можна. Також він планує відправити смачні гостинці для українців і іноземців, що знаходяться в «ув’язненні».

ukrainianwall.co

: https://zarobitchany.live/

Поділись з друзями...