Багато хто з нас обожнює бесквіт, але не завжди вдаться приготувати бесквіт такий як хотілося б, отже пропонуєм вам рецепт бесквіту який не падає.
Про це пише Ukr.Media.
Приготування:
У чашу міксера вбиваємо 5 яєць, на кінчику чайної ложки додаємо солі, 150 грам цукру, включаємо міксер на найбільшу швидкість і збиваємо до пишної світлої маси ( 5-7 хвилин)
У 130 грам борошна додаємо 30 грам крохмалю, добре перемішуємо.
У яйця з цукром просіваємо борошно з крохмалем і перемішуємо вінчиком зверху вниз.
Отримане тісто перелити у форму застеленій пергаментним папером.
Інгрідієнти:
Яйця-5 шт; Сіль-Щіпка; Цукор-150 гр; Борошно-130 гр; Крохмаль-30 гр;
Відправляємо в розігріту духовку до 160 градусів і випікаємо 30-35 хвилин, перші 20-25 хвилин духовку не відкриваємо, для того щоб бісквіт не впав.
Потихеньку остуджуємо духовку і дістаємо бісквіт. Отриманий бісквіт дістаємо з форми, готовність обов’язково перевіряємо зубочисткою і даємо йому повністю охолонути.
Такий бісквіт добре підходить для тортів.