Чудова страва для тих, хто не їсть смажене – Деруни, запечені з грибами
Діти готові їсти кожен день!
Про це пише poradnytsya.info
Складові:
- картопля – 5 штук
- печериці – 300 г
- цибуля – 1-2 головки
- яйце – 1 штука
- сметана – 1 ст.л.
- кріп – 1 пучок
- борошно – 2 ст.л.
- рослинна олія,
- сіль,
- перець
приготування:
Натираємо на крупній тертці очищену картоплю, віджимаємо її і змішуємо зі сметанно-яєчною сумішшю, додаємо борошно і добре перемішуємо.
Викладаємо шар картопляної суміші, грибів і знову картопляної суміші в форму змащену олією. Збризгуємо зверху рослинною олією. Висота шару повинна бути не більше 2 см.
Випікаємо при 200 С протягом 20 хвилин. Подаємо страву гарячою зі сметаною.
Смачного!