Приймайте до своїх записників ще один швидкий перепис смаколика.
Для приготування нам потрібно:
1 п. квадратних вафель
2 п. печива “Марія”
1 скл. горішків (ми любимо арахіс)
400 гр. + 4 ст. л. масла
1 б. згущеного молока
трішки кави (на ваш смак)
6 ст. л. какао
6 ст. л. цукру
4 ст. л. молока
Спочатку готуємо помадку:
3 ст. л. какао
з ст. л. цукру
2 ст. л. молока
2 ст. л. масла
Заварюємо, горячим мастимо одну вафлю і накриваємо другою.
Таку процедуру повторюємо ще раз. В результаті отримаємо дві пари вафель, склеєних шоколадною помадкою.
Далі готуємо крем, який в нас буде з
400 гр. масла
1 б. сирого згущеного молока
трішки кави
Кожну пару вафель з однієї сторони змащуємо кремом.
До того крему, який залишився, додаємо подрібнене печиво “Марія” і горішки. Зазвичай в цей тортик я даю арахіс. Все гарно вимішуємо і викладаємо на одну пару вафель.
Зверху накриваємо другою парою і добряче притискаємо, щоб Снікерс гарно спресувався і не крошився.
Залишилося ще кілька годин потерпіти і можна надрізати. Отримаємо таку смакоту.