Якби не було Зеленського, його варто було б придумати. Але як же добре що саме він і ніхто інший. Чому так? 

Євген Середа 

Після Зеленського.

Якби не було Зеленського, його варто було б придумати. Але як же добре що саме він і ніхто інший. Чому так? Тому що йому все одно. Йому не потрібен рейтинг, він не має наміру пов’язувати своє життя з політикою, тому нічого не боїться і не йде на компроміс. Він просто любить свою країну і робить все щоб вона стала міцною, сильною і багатою. За це респект.
Я перестарайтеся? Зовсім ні. Чому? Тому що я дивлюся що він робить, і що буде тоді коли він піде.

Потім його назвуть порятунком України, історичним реформатором, джекпот України .. Але це потім. Сьогодні все тріщить, все валиться і ламається. Товстий шар брехні, злодійства і корупції, перемелюється в пил ..
Зеленський зумів активізувати всі знамениті прислів’я, і “дурневі підлогу роботи не показують”, і “свиня бруд всюди знайде”, і “собаки гавкають, караван йде”. У ньому розчарувалися все, все ті хто звик по старому, хто чекав хлібні місця, хто бачив для себе можливість піднятися, і ті у кого погано з розумом і пам’яттю.

Так ось про пам’ять.
Пам’ятайте ще до початку президентських перегонів, Коломойський спонсорував і просував Тимошенко? А потім несподівано для всіх вийшов Зеленський і сказав що йде в президенти. Ви повинні розуміти що все хто був до Зеленського це політичні

бізнесмени. Їх цікавить тільки питання особистого збагачення. Всі хто був з порошенко були впевнені в його перемозі, знаючи що за ним путин, фсб, армія РФ і купа купленого електорату. Тому і вели себе спокійно. Всі хто був з Тимошенко були впевнені в її перемозі, тому що у багатьох погано з пам’яттю і логікою. З порошенко зрозуміло, а Тимошенко адже гроші брала під гарантії майбутнього президентства. Але тут Зеленський .. І його рейтинг злетів відразу .. У всіх паніка. І якщо ви пам’ятаєте, в самому початку січня Тимошенко просила Коломойського щоб він умовив Зеленського знятися, він відмовився. Потім Ігор Валерійович запропонував Володимиру свою допомогу і гроші. Він відмовився. А пам’ятаєте потім мало не кожен йшов домовлятися із Зеленським про майбутніх посадах, а він сказав що час дерибану і договірних закінчилося? Думаю що пам’ятаєте.
Зеленський небезпечний для всіх хто 28 років роздягав України донезмоги.

Як ви думаєте, людині який зумів виграти вибори президента і парламенту не взявши ні копійки ні в одного олігарха, не заплямував своє ім’я і репутацію жодної каламутній схемою, варто чогось боятися? Так отож. Його ненавидять за незалежність, і ліплять Коломойського, Сороса, і хз кого, тому що повірити в те що без мільярдів і телеканалів хлопець перекинув всіх цих напівбогів, сил і розуму немає. Пред’явити йому нічого. Компромату немає ..

ИМХО.
Пам’ятайте що я обіцяв не критикувати Зеленського? Чому? Тому що я заздалегідь знав як буде. Пам’ятайте що єдине що обіцяв Зеленський, це те що він йде на п’ять років щоб змінити систему, і що його будуть ненавидіти спочатку?
Пам’ятайте що в інтерв’ю Гордону Зеленський сказав що буде робити все щоб українці стали багатшими?
Запам’ятайте, Зеленський Володимир Олександрович людина обов’язкова, дисциплінований, цілеспрямований, з почуттям підвищеної відповідальності, він в будь-якому випадку виконає все що задумав, бо обіцяв насамперед собі.

Що зараз коїться?
Я ніколи не чекав що все буде добре і швидко. Так не буває і не було ні в одній країні. Диявол в деталях, тому деталі мене не цікавлять. Хто в Слугу, що не так в кабміні, що пишуть в новинах, ітд. Мені все одно. Хоч і багато чого не подобається. А можна було чекати що не скандалів, зашкваров, помилок, зрад, продажності і брехні? В Україні? На підставі чого вибачте?

Що я бачу?
Зеленський добре розуміє що за знищеним доказам посадити мародерів складно, дай Бог хоч щось доведуть і посадять. Але він робить гірше, він залишає олігархів без грошей. Крок за кроком, закон за законом, їх монополії і доступ до ресурсів країни руйнуються і закриваються. Ринок землі це тільки видима частина коли у тих хто роками наживався на безкоштовній землі, забирають годівницю. Те що робить Дубілет взагалі ріже корупціонерів без ножа ..

Їх світ агонізуючи, чіпляючись за будь-яку помилку, створюючи вигадані сенсації і резонанси, все одно гине .. Я не хочу бути з ними .. І з тими хто не бачить змін, успіхів і перемог, чекає швидких чудес не усвідомлюючи реальності, ллє бруд і труїть невір’ям, теж не хочу .. і в мені немає наївності або сектанского раболіпства, я просто реально оцінюю ситуацію і можливості, і називаю речі своїми іменами ..

Те що буде при Зеленський було ясно ще в ту саму новорічну ніч ..
Важливо побачити що буде після Зеленського ..
Я це добре бачу і розумію.

Ті хто називає себе опозицією теж це добре розуміє. Паразитуючи на турботі про країну, вони з піною у рота насправді захищають своє мафіозну злодійське болото .. Розумні їх бачать наскрізь, і бачать їх на звалищі сумної історії України .. Або в тюрмі. Дурні ще аплодідіруют .. Але так було завжди і у всі часи.
Він сам зголосився стати оплотом світанку України, і знав з чим зіткнеться ..
Мені не все одно, недалекоглядних критиків і без мене вистачає, все що я можу зробити це побажати йому сил, здоров’я і підтримки вірних людей, а їх повірте дуже багато ..
І це добре..

Поділись з друзями...