8 рецептів смачних гарячих бутербродів на всі випадки життя. Ну дуже смачно!
Інгредієнти:
4 картоплини,
400 г хліба чи батона,
1 ст. ложка олії, сіль, перець.
Як приготувати.
Натерти сиру картоплю на тертці, посолити, поперчити за смаком. Хліб чи батон порiзати, зверху рівномірно викласти картоплю. Картопляною стороною обережно викласти бутерброди на розігріту з олією сковорідку, смажити до золотистого кольору. Перевертати хліб не потрібно – смажити лише з одного боку.
2. Гарячі бутерброди з яйцем і сосисками
Інгредієнти:
- 1 яйце, 1 ст. ложка майонезу,
- 1 ч. ложка томатної пасти,
- 200 г сосисок,
- 200 г твердого сиру,
- 400 г хліба,
- 50 г вершкового масла, сіль, зелень.
Як приготувати.
Яйце збuти з майонезом і томатною пастою. Сосиски дрібно порiзати. Сир потерти на тертці. Додати зелень, спеції. Все змішати, викласти на шматки хліба, а їх – на змащене маслом деко. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 5-10 хвилин.
3. Гарячі бутерброди з картопляним пюре і сиром
Інгредієнти:
для начинки №1:
- 200 г картопляного пюре,
- 1 яйце,
- 2 ст. ложки майонезу,
- зелена цибуля.
Для начинки №2:
- 100 г твердого сиру,
- 3 ст. ложки майонезу,
- 0,5 ч. ложки чорного перцю, кріп.
Як приготувати.
Змішати окремо інгредієнти обох начинок. Змастити хліб першою начинкою, зверху – другою. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин.
4. Гарячі бутерброди з грибами та сиром
Інгредієнти:
- 8 шматків хліба,
- 200 г свіжих печериць,
- 1 ст. ложка вершкового масла,
- 2 ст. ложки борошна,
- 0,5 скл. сметани,
- 1 помідор,
- 2 ст. ложки тертого сиру,
- 1 цибулина, сіль, перець.
Як приготувати.
Гриби дрібно порiзати, обсмажити на маслі. Додати борошно, сметану, сіль, перець і тушкувати, постійно помішуючи доти, доки соус загусне. Хліб намастити маслом, викласти грибний соус, далі – порiзані кружальцями помідори і кільця цибулі. Зверху все посипати сиром. Запікати в духовці до зарум’янення.
5. Гарячі бутерброди з курячим філе і сиром
Інгредієнти:
- 8 шматків хліба,
- 200 г відвареного курячого філе,
- 200 г твердого сиру,
- 2 ст. ложки вершкового масла, сіль, перець.
Як приготувати. Хліб намастити маслом. Викласти порiзане пластинками куряче філе, посолити, поперчити, посипати тертим сиром. Запікати в духовці до зарум’янення.
6. Гарячі бутерброди з шинкою, бочком і сиром
Інгредієнти:
- 10 шматків хліба,
- 200 г печеного бочка,
- 200 г шинки,
- 200 г твердого сиру,
- 3 помідори,
- 2 яйця,
- 5 ст. ложок молока, сіль, перець.
Як приготувати.
Шинку і бочок порiзати тонкими пластинками і злегка підсмажити на сковорідці. Сир і помідори теж порiзати тоненькими пластинами. На шматок хліба викласти по пластинці бочку, шинки, помідора і сиру. Накрити другим шматком хліба. Яйця збuти з молоком, сіллю і перцем. Бутерброд вмочити у яйце з обох боків та обсмажити на розiгрітій з олією сковорідці. Смажити до золотистого кольору з обох боків, перевертати обережно.
7. Гарячі бутерброди з плавленим сиром і часником
Інгредієнти:
- 10 скибок батона,
- 2 плавлених сирки,
- 4 зубки часника,
- 2 ст. ложки майонезу чи сметани, сіль, перець, зелень.
Як приготувати.
Батон трішки обсмажити з одного боку на олії. Сир потерти на тертці, змішати з потовченим часником, подрібненою зеленню, майонезом, сіллю і перцем. Намастити начинкою обсмажений бік батона і поставити у розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин.
8. Гарячі бутерброди з фаршем і сиром
Інгредієнти:
- 10 скибок батона,
- 2 яйця,
- 1 ст. ложка борошна,
- 300 г будь-якого фаршу,
- 200 г твердого сиру,
- 1 цибулина, сіль, перець.
Як приготувати.
Яйця збuти з молоком, вмочити в цю суміш батон і просмажити з обох боків. Фарш посолити, поперчити, викласти на скибки батона. Цибулю порiзати півкільцями, викласти на фарш, зверху посипати тертим сиром. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин.
Ну як, «нагнали» апетиту? Чудово. У вашому бажанні швидко і смачно перекусити вам, звісно, допоможуть гарячі бутерброди.