Страва гідна ресторану! Ніжні шампіньйони в ароматному вершковому соусі з часником

Ніжні гриби в ароматному вершковому соусі з часником

Страва гідна ресторану!

Інгредієнти:

  • печериці – 200 грам;
  • вершки – 1 стакан;
  • вершкове масло – 2 столові ложки;
  • часник – 2 зубчики;
  • оливкова олія – ​​1 столова ложка;
  • чебрець пару гілочок;
  • сіль і перець за смаком;
  • сир твердий за бажанням.

Приготування:

Вершки наливаємо в каструлю, і ставимо на вогонь. Додаємо дрібно порізаний часник і чебрець, варимо 5 хвилин не доводячи до кипіння .

Гриби викладаємо в форму для запікання, солимо, перчимо і додаємо вершкове масло, зверху скроплюємо оливковою олією.

Заливаємо вершковим соусом гриби і запікаємо при 180 ° С протягом 30 хвилин.

Потім дістаємо гриби, посипаємо зверху натертим сиром і знову ставимо в духовку на 5 хвилин.

Смачного!

За матеріалами – brainum.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

Поділись з друзями...