А готується за 5 хвилин і не потрібно чекати поки воно підніметься, а одразу ж ліпити!
Ой, навіть і незнаю як-би я обійшлася на кухні без такого чудового рецепту. Тісто на окропі для пиріжків справжня палочка виручалочка. Ні яйця, ні молока в тісто не треба, зате смачні які пиріжки виходить – НЕ наїсишся !!! Тісто таке робиться за 5 хвилин і ми не будемо чекати поки воно підніметься, а можна відразу ліпити пиріжки!
Складові:
- 50 грам свіжих дріжджів;
- 1 склянку теплої води + 1 склянку окропу;
- олії – 3 ст.л .;
- борошно – 4 склянки;
- 1 ст.л. цукру;
- Сіль – 1 ч.л.
Для начинки можна використовувати все, що завгодно. Робіть їх і солодкими, і з картоплею. Завжди буде смачно!
Тісто на окропі для пиріжків. Покроковий рецепт
1. Розведіть дріжджі в теплій воді.
2. Потім додайте просіяне борошно, цукор і сіль.
3. Всипте 3,5 склянки борошна і перемішайте.
4. Влийте 1 склянку окропу, дуже швидко перемішуючи.
5. Потім викладіть тісто на посипаний борошном стіл і замісіть тісто.
6. Коли тісто замісили, можна відразу ліпити пиріжки.
7. У мене сьогодні з картоплею та грибами, ага ще й зі смаженою цибулю.
8. За смаком їм рівних немає! Обов’язково спробуйте!