Зірка Танців із зірками став нардепом: “Хлопчик в загорнених штанях і зять олігарха”, такого ще не було

Ще один зоряний кандидат від партії «Слуга народу» пройшов в нову Раду

   На 197 мажоритарному окрузі в Черкаській області перемагає 28-річний український ведучий Олександр Скічко.

Він балотувався до Верховної Ради від партії “Слуга народу” – до політичного життя українці знають його як популярного в країні телеведучого і шоумена.

   Примітно, що бурхлива реакція на факт проходження кандидата від «Слуги народу» виникла у відомої журналістки Соні Кошкіної:

“Ааааааааааа !!!!! 197-й округ, Черкащина. Інстаграм-хлопчик в загорнених штанцях і з голими щиколотки переміг. Олександр Скічко. Зять Леоніда Юрушева. Чи то 27 чи то 28 років. Ведучий корпоративів. Так, не хухри- мухри, все серйозно. А ви думали? Мій улюблений персонаж “, – написала журналіст в своєму телеграм-каналі.

Ситуацію, що склалася українська журналіст назвала пеклом:

  “Я прямо дуже хочу інтерв’ю. Про ВВП поговорити, бюджетний процес, законодавчу роботу, можемо ще й міжнародної політики торкнутися – Брексит там, Сирію. Нє, ну а що? Може, хоч термінологію вивчить … Пекельне пекло. Немає слів просто”.

Як відомо, Олександр Скічко був в фіналі шоу “Україна має талант”, вів програми на російському телебаченні, після чого потрапив в “Підйом” на “Новий канал” і перейшов на канал “Україна”, також був ведучим на одному з конкурсів “Євробачення ” і брав участь в популярному шоу “Танці з зірками”.

джерело

Поділись з друзями...