Відео: “Ідіть у ср*ку, Дмитро Кисельов!” – Яніна Соколова жорстко відповіла учасникам телемосту “Надо поговорить”!

Після новини про так званий телеміст “Надо поговорить” із РФ, журналістка і телеведуча Яніна Соколова записала відеозвернення до своїх глядачів і жорстко прокоментувала події в Україні.

“Якщо вам здається, що реванш проросійських сил в Україні настав, то вам не здається. Це саме так”, – заявила Яніна Соколова.

Вона наголосила, що попри п’ять років війни, анексії українських територій, вбивства 13 тисяч українців, 30 тисяч поранених та мільйони переміщених осіб із територій Донецької, Луганської областей і з Криму, пропагандистський телеканал РФ “Россия 24”, а саме Дмитро Кисельов, проанонсували телеміст разом із телеканалом NewsOne.

“Присутність трансляції каналу-пропагандиста на території України – це нормально? Куди дивиться Нацрада з питань телебаченні і радіомовлення? Куди дивиться СБУ? Куди дивиться комітет, який займається пошуком і аналізом монополій? Не секрет, що Віктор Медведчук, який є кумом Володимира Путіна, скупив за останній час найбільші центральні інформаційні канали. Я нагадаю вам, що за минулий місяць Віктор Медведчук купив телеканал ZIK: це до того, що канал NewsOne і “112” вже належать йому. Ну, і з приватних джерел стало відомо, що 80% акцій телеканалу “Інтер” теж належать Медведчуку. Тобто чотири великі інформаційні канали належать куму Путіна і ведуть проросійську риторику”, – повідомила Соколова.

Телеведуча звернулася до журналістів каналів, які належать Віктору Медведчуку, і нагадала, що гроші – це річ тимчасова, а гідність – вона або є, або її немає.

“Чи не буде так, що раптом одного прекрасного дня під вашим будинком будуть стояти люди в російській формі із кулеметами? Згадайте про власну совість, про те, в якій країні ви живете, і в якій країні будуть жити ваші діти. Я впевнена, що величезна кількість людей, які 12 липня побачать цей так званий телеміст “Надо поговорить”, зроблять усе можливе, аби ваше життя, шановні журналісти телеканалу NewsOne, стало в цій країні нестерпним”, – зазначила Соколова.

Вона також звернулася до жителів Росії та особисто до пропагандиста Дмитра Кисельова:

“Ми ніколи не зможемо пробачити тих, хто знущався над нашими хлопцями, хто забирав життя у 13 тисяч солдатів і наші території. Нам не треба з вами говорити. Ми з вами тоді заговоримо, коли ви віддасте нам території, коли ви вибачитеся і компенсуєте нам весь той збиток, який ви нам завдали за останні п’ять років. Забирайтеся з наших територій, забирайтеся з наших голів у вигляді медіаресурсів Віктора Медведчука, і покайтеся. Це найкраще, що ви можете зробити. Це звернення до тих росіянам, до яких ще не дійшло, що війну на території України веде Кремель і його медіаресурси в тому числі. Тому… ідіть у ср*ку, Дмитро Кисельов”, – сказала Соколова.

джерело

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.

Поділись з друзями...