Складові:
Рулька свиняча (задня частина свинячої ноги) – 800 – 1000 г
Часник – 5-6 зубчиків
Сіль – 1 ст. ложка
Перець мелений – 1 ч. ложка
Майонез – 1 ст. ложка
Мед – 1 ч. ложка
Гірчиця – 1 ч. ложка
Ароматні трави – за бажанням
Приготування:
1. Рульку гарненько миємо й відскрібаємо шкіру ножем, обсушуємо.
2. Робимо ножем глибокі проколи в шкірці і начиняє отвори, розрізаним навпіл зубчиками часнику. Натираємо сіллю, перцем, ароматними травами за бажанням.
3. Обмащуємо рульку сумішшю майонезу, меду і гірчиці. Залишаємо маринуватися на кілька годин, в ідеалі на ніч.
4. Рульку укладаємо в пакет для запікання і запікаємо при температурі 160-170 градусів протягом 2-2.5 години.
5. Вимикаємо духовку і даємо постояти ще півгодини. Смачного.
Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!