ЗАПІКАНКА З ФАРШУ І КАБАЧКІВ – ВИХОДИТЬ ТАКОЮ СМАЧНОЮ І АРОМАТНОЮ, ЩО ВСІ НЕОДМІННО БУДУТЬ ПРОСИТИ ДОБАВКИ!

Запіканка виходить такою смачною і ароматною, що всі неодмінно будуть просити добавки!  Джерело

складові

  • 5 невеликих кабачків (1,2 кг)
  • 400 г фаршу
  • 3 середні цибулини
  • 2 столові ложки томатної пасти
  • 7-8 невеликих помідор
  • 100 г твердого сиру (можна і без нього)
  • 4 яйця
  • 150 г сметани
  • сіль, перець, соняшникова олія

Рецепт приготування

  1. Цибулю обсмажити на сковороді, додати фарш, посолити, поперчити, ввести томатну пасту.
  2. Кабачки натерти на великій тертці, посолити, віджати сік. Помідори нарізати кружечками.
  3. Яйця збити зі сметаною, посолити.
  4. Форму змастити маслом, викласти половину кабачків, зверху фарш, потім знову кабачки.
  5. Викласти помідори. Залити сметанно-яєчної сумішшю, посипати тертим сиром.
  6. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин.

Смачного!

Поділись з друзями...