Запіканка виходить такою смачною і ароматною, що всі неодмінно будуть просити добавки! Джерело
складові
- 5 невеликих кабачків (1,2 кг)
- 400 г фаршу
- 3 середні цибулини
- 2 столові ложки томатної пасти
- 7-8 невеликих помідор
- 100 г твердого сиру (можна і без нього)
- 4 яйця
- 150 г сметани
- сіль, перець, соняшникова олія
Рецепт приготування
- Цибулю обсмажити на сковороді, додати фарш, посолити, поперчити, ввести томатну пасту.
- Кабачки натерти на великій тертці, посолити, віджати сік. Помідори нарізати кружечками.
- Яйця збити зі сметаною, посолити.
- Форму змастити маслом, викласти половину кабачків, зверху фарш, потім знову кабачки.
- Викласти помідори. Залити сметанно-яєчної сумішшю, посипати тертим сиром.
- Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин.
Смачного!