Еkстренна заява Порошенко: “Буде ракетнuй yдар”: Путін стяrує “Іскандерu” на кордон

Російська Федерація перекинула до кордону з Україною смертоносне озброєння і готується до удару. Про це заявив президент України Петро Порошенко, виступаючи на оперативно-стратегічному зборі з керівним складом Збройних сил України в Києві. Повідомляє http://www.bn24.biz.ua/<

За його словами, Росія поблизу кордону з Україною розгортає ударні ракетні частини з оперативно-тактичними ракетними комплексами «Іскандер». «Поблизу наших кордонів формуються і розгортаються ракетні частини, оснащені комплексами« Іскандер », – стверджує глава держави на оперативно-стратегічному зборі.

Президент Петро Порошенко також заявив, що створення офіційним Кремлем ударних оперативних сил на західному і південно-західному стратегічних напрямках абсолютно нічого спільного з обороною для Російської Федерації не має.

«Ми розуміємо, що ці сили призначені для військового удару, і саме до цього готується Кремль», – підсумував Порошенко в рамках збору.Варто відзначити, що дальність польоту ракет ОТРК «Искандер» становить від 50 до 500 кілометрів, а середня швидкість польоту ракети може досягати 2100 м / с. Також відомо, що даний комплекс використовує для ліквідації своєї мети касетні елементи, але потенційно ракети ОТРК можуть використовувати ядерні боєголовки.

Раніше ми повідомляли про те, що Володимир Путін повторить в Україні 2014 рік. Про це в ефірі українського телеканалу розповів журналіст Роман Цимбалюк. За його словами, головною метою Володимира Путіна є вибори в Україні, де він спробує реалізувати свої інтереси і спровокувати в нашій країні нову революцію.

Адже тільки, на думку Романа Цимбалюка, так вона зможе ослабити державу і обезголовити його, що безпосередньо вплине на хід війни на Донбасі. Цимбалюк також заявив, що Володимир Путін вичікує відкриття такого вікна можливостей для себе, яке буде подібно 2014 році.

Поділись з друзями...