Китаянка зробила фурор у Мережі зворушливим виконанням гімну України

Як відомо, китайська дівчина Вань Їнань приїхала до України разом із друзями, щоб вивчати хорове музичне мистецтво у викладача Університету Драгоманова Вікторії Касьянової.
Китаянка Вань Їнань, студентка Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова стала зіркою мережі. Під час свого випускного іспиту вона диригувала хором, який виконував національний гімн України та привітала аудиторію гаслом “Слава Україні!”.

Про цю подію на своїй сторінці у Facebook написала українська письменниця Лариса Ніцой.

До програми диригентки увійшли ще декілька українських музичних творів. Їхня дівчина присвятила Героям “Небесної сотні”.

Як відомо, китайська дівчина Вань Їнань приїхала в Україну разом із друзями щоб вивчати хорове музичне мистецтво у викладача Університету Драгоманова Вікторії Касьянової.

Письменниця зазначила, що 21 лютого Їань склала іспит, це була її магістерська робота. Вона приготувала кілька музичних композицій за участі Хору Верьовки та студентів факультету. Свій виступ вона присвятила Героям “Небесної сотні”.

У соціальній мережі відео виступу Вань Їань за дев’ять годин переглянули вже 1 700 користувачів. Зворушливий відеоролик зібрав сотні вподобань, відео стало справжнім хітом.

джерело

Поділись з друзями...