Сьогодні ми поділимося з вами ще одним простим і неймовірно смачним рецептом. Ця нехитра закуска з квасолі припаде до смаку абсолютно всім гостям!
Порадуйте себе і інших незвичайною ікрою з квасолі домашнього приготування.
Необхідні інгредієнти:
– 4 зубчики часнику
– 300 г квасолі
– корінь пастернаку
– 1 цибулина
– 1 морква
– 1 склянка олії
– сіль
– мелений перець
Як приготувати смачну ікру з квасолі:
1. Для початку потрібно перебрати боби, ретельно промити і замочити на ніч у воді.
2. На наступний день, коли прийшов час готувати, зливаємо стару воду, в якій замочували боби, наливаємо нову і доводимо до кипіння. Проробляємо ці маніпуляції 3 рази. На четвертий раз кип’ятимо квасолю близько 20 хвилин, потім додаємо очищений пастернак і моркву.
3. Продовжуємо відварювати нашу квасолю на повільному вогні до повної готовності.
4. Коли наша овочева суміш охолоне, подрібнюємо її до стану пюре за допомогою ручного міксера. Дрібно нарізаємо цибулю, додаємо сіль і трохи води, а після викладаємо суміш поверх ікри.
5. Поступово додаємо масло, не забуваючи активно перемішувати ікру, потім додаємо подрібнений часник, сіль і перець за смаком.
6. У самому кінці викладаємо квасоляну ікру на велике блюдо і прикрашаємо шматочками моркви, пастернаку і маслинами без кісточок. За бажанням можна додати гілочку петрушки або будь-яку іншу зелень.
Бажаємо вам і вашим гостям смачного! Не забудьте поділитися цим простим рецептом дуже смачної ікри з квасолі з вашими друзями!