МЕГАскандаліще на російському ТВ: соцмережі взірвало відео з заявою Соколової в прямому ефірі

Відома українська телеведуча Яніна Соколова рознесла пропагандистів російського ТБ, опублікувавши відео ганьби Москви на тлі якого розгорівся в студії скандал. Соколова показала фрагмент відео передачі “60 хвилин”, в якому росіяни закотили істерику через Степана Бандери і назвали його “прихвоснем Гітлера” за нібито співпрацю з Німеччиною в роки Другої Світової війни повідомляє Діалог

Однак несподівано для росіян Соколова показала відео і зачитала факти про те, як Москва співпрацювала з Гітлером до 1941 року, постачаючи зерно і продовольство і влаштовуючи спільні паради з фашистами в Москві на Червоній площі і в Бресті.

Щільне співробітництво СРСР і фашистською Німеччиною Росія намагається забути, проте яскравий виступ Соколової наступило на болючу мозоль Москви в черговий раз. Соколова заявляє, що згідно з логікою росіян,  не Бандера, а саме Сталін є прихвоснем Гітлера.

Главное правило РосТВ: в любой непонятной ситуации вспоминай Бандеру. Более 1 млн тонн зерна получила от него немецкая военная машина. Именно он выделил Гитлеру морскую базу под Мурманском для нападения на Норвегию, а затем вместе с ним поделил Польшу.
Вот же нацистская гадина!

Поділись з друзями...