Немає людини, яка б не любила голубці. Як можна відмовитися від цієї смачного страви, особливо якщо її подали зі сметанкою – ммм – пальчики оближеш!
Раніше процес приготування голубців у мене забирав багато часу. Поки звариш капусту, поки акуратно відокремиш кожен листочок, щоб він залишився цілим, так стільки часу проходить.
А тепер я використовую простий і ефективний трюк. Поділюся з вами.
Але для початку, ви повинні вибрати правильну капусту. Кочан повинен бути злегка приплюснутим, а листя тонке і велике.
Беремо капусту.
Миємо його.
Знімаємо 3 верхніх листа.
Видаляємо качан всередині.
Обертаємо пакетом.
Кладемо капусту в мікрохвильовку.
Якщо капуста важить до 2 кг, то встановіть режим 900 Вт і запустіть піч на 12 хвилин.
Коли час пройде, дістаньте капусту і руками притисніть, щоб перевірити на м’якість.
Помістіть капусту під холодну воду і повільно знімайте листя.
З цим способом ви будете готувати голубці частіше!