Представники Нафтогазу зустрілися з головою села Єлизаветівка, який не платить за газ. «Було багато запитань до мене»

Максим Голосной

Представники НАК Нафтогаз зустрілися з головою села Єлизаветівка Максимом Голосним, який не платить за газ

Вчора в м. Дніпро за ініціативи представників компанії НАК НАФТОГАЗ відбулася перша консультаційна зустріч з головою села Єлизаветівка (Дніпропетровської області) Максимом Голосним, який веде юридичну боротьбу з беззаконням кіпрських газопостачальних компаній.

«Було багато запитань до мене, як до голови органу місцевого самоврядування, який принципово відмовився укладати договори з газопостачальними компаніями кіпрського походження і при цьому обрав доволі міцну правову позицію, яку «кіпрські посередники» не можуть зламати на протязі майже трьох років.

Представники державної компанії були відверто здивовані нашим «газовим» кейсом. Мене запевнили, що про наш досвід та правову позицію найближчим часом буде проінформовано керівництво компанії.

Також обговорили реальну можливість співпраці без будь-яких посередників. Також було підтримано мою позицію щодо відновлення державних монополій в енергетичній сфері та усунення з ринку компаній без чітко визначеного кінцевого бенефіціару. Саме ці «прокладки» своєю діяльністю провокують дестабілізацію в сфері газопостачання та призводять до ескалації конфліктних ситуації. Окрему увагу на зустрічі було приділено складній ситуації в м. Сміла, Кривий Ріг та Кам’янське.» — повідомив Максим Голосний.

Голова села не виключає, що результатом цієї зустрічі буде спільна прес-конференція представників НАК НАФТОГАЗ та Максима Голосного, на якій будуть оприлюднені деталі подальшої співпраці для врегулювання конфліктних газових питань, що склалися в державі.

Нагадаємо, що наразі тривають судові процеси кіпрських газопостачальних компаній проти села Єлизаветівка. І головне питання, яке намагається з’ясувати в них бунтівний сільський голова Максим Голосний — це «ЧИЙ ГАЗ»?

https://youtu.be/jVSYP6UWy94

Джерело

Поділись з друзями...