Домашня нутелла готується дуже просто. Всі інгредієнти в ній натуральні, і тому її можна давати дітям. Прекрасний десерт до чаю. Дуже смакує на бутербродах з горішками.
Складові:
- молоко – один стакан
- какао порошок – дві столові ложки
- цукор- один стакан
- борошно пшеничне – півтори столових ложки
- грецькі горіхи (очищені і подрібнені) – три столових ложки
- масло – одна столова ложка
Приготування
1. Для початку приготуйте каструльку, в якій будете варити домашню нутеллу.
2. Налити в неї молоко і додати масло.
3. Все закип’ятити. В окрему миску всипати какао порошок, цукор і борошно.
4. Все перемішати до однорідності.
5. Невеликими порціями всипати суху суміш в каструльку з молоком, безперервно помішуючи.
6. Коли суміш закінчиться, перемішати все і довести до кипіння.
7. Потім варити на повільному вогні приблизно десять хвилин.
8. Зняти каструльку з вогню і охолодити при кімнатній температурі.
9. Потім додати подрібнені грецькі горіхи, перемішати і відправити в холодильник для застигання.
10. Домашня нутелла готова.
Можна подавати її до столу до чаю. Смачного!