Коли батьки Андрія дізналися про його намір одружитися з Ліною, вони поставили йому ультиматум. Вони чітко дали зрозуміти, що якщо він хоче отримати від них фінансову підтримку на весілля, то родичі Ліни не повинні бути присутніми на церемонії.

Коли батьки Андрія дізналися про його намір одружитися з Ліною, вони поставили йому ультиматум. Вони чітко дали зрозуміти, що якщо він хоче отримати від них фінансову підтримку на весілля, то родичі Ліни не повинні бути присутніми на церемонії.

Андрій наробив чимало галасу вдома, коли оголосив про свій намір одружитися з Ліною. Його мати підвищила голос, категорично висловлюючи свою незгоду з тим, що в сім’ї з’являться такі фінансові труднощі. “Ти що, з глузду з’їхав? У сім’ї Ліни немає нічого, лише скромна двокімнатна квартира. Я думала, що ти з нею просто зустрічаєшся, а тепер хочеш одружитися з дівчиною з пристойного походження! Хіба навколо мало хороших дівчат? Взяти хоча б Анну, дочку дяді Мирослава…” Мати Андрія продовжила свою тираду, але він перервав її, твердо заявивши: “Мамо, досить. Я вже все вирішив”. Батько Андрія вже десять років працював в Канаді, надсилаючи додому всі свої заробітки.

На ці гроші вони перебудували будинок, придбали дачу, купили машину, зробили дорогий ремонт. Завдяки цьому новому багатству батьки Андрія вважали себе мільйонерами та не соромилися принижувати людей із середнім достатком. Андрію таке ставлення не подобалося. Щовечора йому доводилося вислуховувати чергову лекцію від батька, який стверджував, що Ліна – не найкращий вибір для нього. Однак розмови батьків не змогли вплинути на рішення Андрія, адже його кохання до Ліни було справжнім. Невдовзі вони подали заяву до РАЦСу.

Зрозумівши, що син не передумає, батьки Андрія пішли на сміливий крок. “Якщо ви хочете, щоб ми профінансували ваше весілля, – заявили вони, – у нас є одна умова. Ми не хочемо, щоб на ньому був присутній хтось із родичів Ліни, тільки її батьки”. Андрій подивився на батьків і покрутив пальцем біля скроні, мовчки висловлюючи свою недовіру. Він зібрав свої речі, пішов з дому і переїхав до Ліни в орендовану квартиру. Замість пишного весілля вони просто обвінчалися. Андрій був сповнений рішучості досягти всього самостійно і не покладався на підтримку батьків. Він чітко дав зрозуміти, що не буде спілкуватися з ними, доки вони не приймуть його вибір.

Поділись з друзями...