Хай батькu дружuни на своє нове авто люbуються замість внука чи внучки, адже шматок заліза для них важливішuй

У моєї дружини багаті батьки. Вони знають, що ми з Оксаною відразу після одруження почали збирати гроші на покупку власного житла. Мати власне житло – наша найзаповітніша мрія. Та навіть маючи можливість, батьки дружини ні разу не запропонували нам допомогу в покупці житла. Вони бачили, як сильно ми економили, щоб назбирати гроші на перший внесок. Проте навіть за декілька років потрібної суми ми так і не зібрали.

Я дуже люблю свою дружину та одружувався з нею не через те, що у неї багаті батьки.
Відразу після весілля ми з Оксаною стали проживати на зйомній квартирі. Наші доходи не дозволяють назбирати на перший внесок швидко. Саме з цієї причини з дітьми ми поки не поспішаємо.

Нещодавно ми були у гостях у тестя з тещею. Вони почали запитувати коли ми плануємо народжувати дітей. Я відповів, що поки у нас не буде власного жила, думати про це немає змісту. Додав, що навіть на початковий внесок у нас грошей поки не вистачає. Та батьки Оксани удали, що мій натяк вони не зрозуміли.

А ось зовсім нещодавно Оксана сказала, що ми скоро станемо батьками. Звичайно, ця дитина народиться, ми її чекатимемо з великим нетерпінням.

Ми поділилися новиною з батьками дружини з надією, що вони допоможуть нам грошима та у нас вистачить на першопочатковий внесок. Проте цього не сталося. Вони, звичайно зраділи, що скоро з’явиться онук чи онучка, але грошей не дали, сказали, що у них немає.

Але ж я знаю, що є. У них в планах покупка дорогого авто.

Та скандалити з ними я не збираюся. Хоча ми дуже сильно на них ображені.

Після появи дитини ми не будемо з ними спілкуватися та коли вони захочуть її побачити, то отримають відмову. Хай на своє нове авто любуються замість внука чи внучки, адже шматок заліза для них важливіший.

Впродовж усієї вагітності Оксани ми надіялись, що думка її батьків зміниться в нашу користь.

Ось уже скоро підходить термін, коли дитина має з’явитися на світ. Шкода, що малюк заїде в орендовану квартиру. А винні в цьому батьки дружини.

Як можна вважати, що покупка автомобіля важливіша за покупку житла для їхньої доньки та новонародженої дитини? Що ж це за рідня така? Та як би я не намагався, все одно зрозуміти їх не можу.

А як ви думаєте, я правий?

Поділись з друзями...