Лише після того, як чоловіка не стало, я дізналася, що будинок він заповів мені, а автомобіль велів продати та кошти віддати його кoханці. Сказано – зроблено. Я розмістила оголошення в інтернеті про те, що продається авто за 1$

Багато років тому ми з чоловіком переїхали жити за кордон, тоді ще молоді ми вважали, що тут ми будемо більш щасливі. Чоловік багато працював, ми збирали гроші на власний будинок. Нарешті у нас вдалося, Леонід дуже гордився тим, що це в основному була його заслуга. Саме завдяки ідеї чоловіка йому вдалося організувати успішний бізнес. Крім будинку нам вдалося купити ще й автомобіль. Я була на сьомому небі від щастя.

Проте ніщо не триває вічно. Якось Леонід серйозно захворів та став багато часу проводити вдома.

Я помітила, що на його телефон постійно приходять якісь повідомлення. Телефон Леоніда знаходився в іншій кімнаті, він попросив мене його принести. Якраз в той час і прийшло дивне повідомлення від якоїсь жінки. Я запитала у чоловіка що це все значить, він не став мене обманювати та розповів усе так, як є. З’ясувалося, що уже тривалий час у Леоніда є коханка.

Я не стала роздувати з цієї ситуації скандал, адже Леонід і так почувався погано. Усе було гірше, ніж ми думали, хвороба Леоніда виявилася серйозною та лікарі не давали втішних прогнозів. Ми вирішили, що Леонід перепише свій бізнес на мене. Про всяк випадок чоловік покликав нотаріуса та склав заповіт.

Лише після того, як чоловіка не стало, я дізналася, що будинок він заповів мені, а автомобіль велів продати та кошти віддати його коханці. Сказано – зроблено.

Я розмістила оголошення в інтернеті про те, що продається авто за 1$.

Ніхто по оголошенню не телефонував. Можливо, думали, що це жарт, адже не може авто стільки коштувати, лише згодом через декілька тижнів до мене зателефонувала молода дівчина, якій тільки виповнилося 18 років, запитала чи ще актуальна моя пропозиція. Я сказала, що так, ми здійснили операцію продажі та я віддала 1$ істинній спадкоємиці.

Поділись з друзями...