Без батька лишилася маленька донечка: Унаслідок удару РФ по Одесі загинув 24-річний бойовий медик

Внаслідок ракетного удару путінських терористів по Одесі 15 березня загинув 24-річний бойовий медик Андрій Ільюшин. З березня 2023 року боєць служив у підрозділі “Лють” і відповідав за евакуацію поранених з поля бою, передають Патріоти України.

Церемонія прощання із захисником відбудеться 19 березня у місті Арциз. Про це у Facebook повідомив міський голова Сергій Парпуланський.

Воїн загинув під час виконання службових обов’язків. Церемонія прощання з Андрієм Ільюшиним відбудеться 19 березня за адресою: Арциз, вул. Лугова, 91/1 о 10:00.

“Сумуємо разом із вами. Низько схиляємо голови у глибокій скорботі. Нехай добрий, світлий спомин про покійного Захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував”, – написав чиновник.

Одеситка Олена Добровольська зазначила, що Андрій Ільюшин з березня 2023 року служив у підрозділі “Лють”. Він був бойовим медиком і відповідав за евакуацію поранених із поля бою. У захисника залишилася дружина та маленька донечка.

Поділись з друзями...